RSGallery2 Support Forums
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
  Home    Forum    Help    Search    Login    Register  
*
News : September 25 05:29:22 AM
+  RSGallery2 Support Forums
|-+  Developers corner
| |-+  Nightly Builds for RSGallery2 in Joomla 1.5 (Moderators: Jonah, Daniel Tulp, Ronald Smit)
| | |-+  [SVN797] Gallery navigation does not work
Advanced search
  « previous next »
Pages 1
Author
Topic: [SVN797] Gallery navigation does not work  (Read 4168 times)
« on: June 09 06:12:07 PM »
JTA Offline
Newbie
*
Posts: 12

View Profile

Hi

Took SVN797 for a spin (from SVN791), and found that gallery navigation no longer works...Prev, 1, 2,...,Next buttons have no effect - the same picture is displayed.

As I posted for SVN791 too, the plg_rsg2_display still doesn't work...

In the back-end, under Items->edit->Links to image, the linked texts to the left of the link fields for thumb, display & original is missing...(they were there in SVN791)

EDIT:---
SVN 797 breaks design slightly when resizing the browser window...wide pictures float under the right column for about 8-10mm when sqeezing the template
---

Otherwise, it looks good...its "maturing nicely" ;-)

JTA
Joomla 1.5.1 & 1.5.3, PHP 5.2.0, Safe mode ON, MySQL 4.1.11
« Last Edit: June 09 08:08:22 PM by JTA » Logged
 
Reply #1
« on: June 09 06:31:18 PM »
john Offline
Dev Team
Sr. Member

Posts: 444

View Profile Email

do you use SEF ?

john
Logged
 
Reply #2
« on: June 09 07:59:24 PM »
JTA Offline
Newbie
*
Posts: 12

View Profile

Hi John

Yes, I have the SEF plugin enabled...tried disabling it but nothing changed...re-enabling it didn't do anything either.
I'm running SVN791 with SEF enabled and have no problems with that...

Just found another bug in 797...will edit my post...

Best regards
JTA
Logged
 
Reply #3
« on: June 09 08:56:12 PM »
john Offline
Dev Team
Sr. Member

Posts: 444

View Profile Email

Looks like i've added some bugs there :-)

fixed in svn799

john
Logged
 
Reply #4
« on: July 06 10:49:58 PM »
Dafydd Humphreys Offline
Newbie
*
Posts: 3

View Profile Email

Downloaded the stable and the navigation didnt work. So downloaded com_rsgallery2._r809.zip tonight and the navigation still didnt work? ie clicking on << Start < Prev 1 2 3 Next > End >> at any number just shows the same image. I am using SEF?
Logged
 
Reply #5
« on: July 07 06:49:10 AM »
Guoqiang Qin Offline
Newbie
*
Posts: 3

View Profile Email

I have same problem. i don't know it's Rsgallery 's Problem or Joomla  's problem or sh404SEF 's problem ? Cry



My problem: http://rsgallery2.net/component/option,com_smf/Itemid,17/topic,15514.0

Logged
 
Reply #6
« on: July 07 09:41:16 AM »
Dafydd Humphreys Offline
Newbie
*
Posts: 3

View Profile Email

Is anyone working on this?
Logged
 
Reply #7
« on: July 09 06:13:49 PM »
maude Offline
Newbie
*
Posts: 2

View Profile Email

I've got the same problem with 0.8 version for Joomla 1.0.15

Help !
Logged
 
Print  Pages 1
« previous next »
Jump to: